Afspraak maken?

 

Jolanda
Hallo ik ben Jolanda. Ik ben al 32 jaar werkzaam in het kappersvak, waarvan 22 jaar eigenaresse van Johnny’s hairstyling. Ik werk met veel plezier. Ik vind het leuk om mensen mooi te zien worden en een gezellig praatje te maken en iedereen tevreden de deur uit te zien gaan. Samen hebben wij ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak. U vraagt, wij maken het perfecte kapsel wat bij u past!
Jennifer
Hoi ik ben Jennifer. Ik ben al 18 jaar werkzaam bij Johnny’s hairstyling. Het mooi maken van de klanten is voor mij het leukste in het kappersvak wat er is. Mijn werk doe ik al 20 jaar met veel enthousiasme en heel veel plezier. Ons motto is: “gezelligheid en kwaliteit!”
Kelly
Hai ik ben kelly. Ik ben 27 jaar en al 8 jaar werkzaam bij Johnny’s hairstyling. Na mijn opleiding ben ik gelijk gaan werken bij Johnny’s hairstyling. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Onder andere door het gezellige team waarin wij werken. Klanten tevreden de deur uit laten gaan is waar ik plezier aan beleef. Tot snel bij Johnny’s hairstyling!